Béda karo Universitas lan Universitas

Béda karo Universitas lan Universitas

Béda karo Universitas lan Universitas

Hot

Thursday, December 28, 2017

Béda karo Universitas lan Universitas

December 28, 2017 0

Nalika njupuk gander ing alternatif instruksi pasca bantu, sampeyan bisa mikir babagan apa sampeyan kudu menyang sekolah utawa kuliah. Ing acara sing duwe pertimbangan kasebut ing ngarep pikirane, sampeyan kudu ngerti bédané antara sekolah lan kuliah. Minangka dituduhake dening akeh wong, sekolah minangka organisasi sing terus mlaku dening wong ing divisi pribadi. Banjur maneh, sawijining universitas dibiayai dening administrasi. Kasunyatane perkara iki khas. Ora akeh sing gampang kanggo nggambarake garis pamisah antarane loro organisasi kasebut. Peruse ing.

Apa College?

Biasane, sekolah iku dudu majas gedhe banget lan ora menehi gelar pascasarjana. Pancen, sawetara sekolah bisa menehi gelar rong taun. Ing bagean gedhe saka universitas understudies bisa entuk mung papat taun pendidikan pendidikan. Ing sekolah ora akeh, understudies bisa nggoleki gelar partner. (Menawa sampeyan butuh pangerten sing jero menyang kontras antarane loro organisasi kasebut, sampeyan kudu ngrujuk menyang Federal Student Aid saka Departemen Pendidikan AS.)

Apa Universitas?

A College, banjur maneh, nawakake loro program lulusan lan undergrad contemplate. Ing pungkasan dina, makmur ngidini understudies setuju kanggo nampa proyek lulusan. Kanthi proyèk-proyèk iki, para panaliti bisa nggolèki pascasarjana utawa luwih dhuwur kanthi jumlah sing béda-béda.

Pancen, omah-omah iki duwe sekolah hukum utawa obat-obatan kanggo understudies. Ing sawetara perguruan tinggi, understudies bisa entuk manfaat proyek unik kanggo entuk gelar sarjana lan tambahan gelar sarjana ing wektu singkat. Biasane, makmur nawakake proyek lan kelas sing ora akeh kaya sekolah.

Apa Sekolah Menehi Gelar Sarjana?

Sanadyan, kontras antarane loro yayasan iki ora cetha karo babagan imajinasi. Contone, sawetara universitas nyadhakake gelar sarjana ing babagan hukum, bisnis, sains urip, instruksi, lan nulis eksperimen, mung menehi conto. Apa organisasi sing menehi derajat kasebut disebut sekolah? Kabeh iku dianggep, respon sing cocok yaiku sing diarani sekolah ing konvensi. Akademi sawetara diarani universitas lan jenenge ora bisa diowahi ing cahya saka kasunyatan sing bisa nyebabake owah-owahan ing antarane understudies.

Nelpon Institut Tengen

Sadawane garis kasebut, sawise klarifikasi iki, sampeyan bisa mikir babagan apa sampeyan kudu menyang sekolah utawa kuliah. Ing tembung sing gampang, ora bakal ana bedane babagan kasempatan sing sampeyan gabung karo sekolah utawa kuliah amarga loro organisasi padha karo siklus skolastik. Ing salebetipun syarat-syarat understudies, padha bisa menyang salah siji sekolah utawa College. Umpamane, yen sampeyan kudu pindhah menyang sekolah sing magepokan karo kelas lan proyèk sing beda-beda, kita nyaranake sampeyan milih kuliah. Banjur maneh, ing kasempatan sing sampeyan kudu pindhah menyang kelas cilik lan duwe hubungan luwih cedhak karo pendidik, sampeyan kudu pindhah menyang sekolah.

Tambahan, ing kasempatan sing sampeyan kudu ngupaya sertifikasi papat taun, jeneng sekolah ora nggawe bedane. Bener, iku gumantung ing kecenderungan sampeyan dhewe lan sampeyan kudu milih panyiapan sing bakal manggon ing kepinginan.

Ideasine, artikel iki njlentrehake beda antarane sekolah lan kuliah. Pracaya sampeyan bakal nemokake artikel iki kanthi cukup ndhukung.
Read More